Volmacht- en Serviceproviders

Juridisch advies voor al uw relaties

Ontdek de voordelen
17 jaar

toonaangevend in de juridische markt

meer dan 10.000

adviezen per jaar

Uw merk

herkenbaar voor uw relaties

Herkenbaar voor relaties

Dienstverlening uitgevoerd met uw merk

Aandacht

Aandacht voor uw relaties

Laagdrempelig

Met goede bereikbaarheid staan wij uw relaties snel te woord.

Snelle afhandeltijden

Onze juristen schakelen snel en tijdig

Transparant

Wij geven inzicht in de type gemelde schades.

Grip

U houdt grip op de schademeldingen

Zo maken wij het verschil voor uw relaties

Bij Lextone werken bekwame mensen die met aandacht luisteren, duidelijk informeren en adequaat adviseren in juridische zaken. Onze juristen maken zich branchespecifieke juridische informatie snel eigen en zijn daardoor in staat altijd actueel advies te geven aan de gebruikers van onze diensten. Geef uw dienstverlening meer waarde met de juristen van Lextone!

De Voordelen voor uw relaties

Bespaar kosten

We geven snel en oplossingsgericht advies waar de klant direct mee aan de slag kan. Door goed te luisteren en mee te denken met de klant, kunnen we een vraag of probleem vaak oplossen zonder dat er een melding gemaakt moet worden. Dat bespaart u kosten. Met correcte kennis van de polis hebben onze juristen tevens inzicht in meldingen die per definitie niet in aanmerking komen voor dekking. Op deze manier voorkomen we dat er onnodige meldingen worden gedaan bij een (rechtsbijstand)verzekering. Ook dit is kostenbesparend!


Ondersteuning bij rechtsbijstandverzekering

Voor uw klanten zijn wij goed bereikbaar en we beantwoorden altijd alle vragen, ook al is er misschien geen dekking op de polis te verwachten. We hebben korte lijnen en snelle afhandeltijden, waardoor uw klant een positieve ervaring heeft. U als volmachtbedrijf geven wij transparant inzicht in de schades die gemeld worden en in wat we voor u doen. Zo houdt u grip op de schademeldingen die binnenkomen en u kunt actief sturen op wat u belangrijk vindt in de afhandeling daarvan.


Overtuigd? Vraag naar de mogelijkheden!