Brancheorganisaties

Juridisch advies voor al uw leden

Ontdek de voordelen
17 jaar

toonaangevend in de juridische markt

meer dan 10.000

adviezen per jaar

Uw naam

herkenbaar voor uw leden

Herkenbaar voor leden

Dienstverlening uitgevoerd onder uw naam voor herkenbaarheid

Aandacht

Aandacht voor uwleden

Laagdrempelig

Met goede bereikbaarheid staan wij uw leden snel te woord.

Snelle afhandeltijden

Onze juristen schakelen snel en tijdig met kennis van uw branche

Transparant

Wij geven inzicht in de type juridische vragen.

Grip

U houdt grip op de juridische kwesties die uw leden voorleggen.

Toegevoegde waarde voor uw leden

Lextone levert al jarenlang juridische dienstverlening aan brancheorganisaties en hun leden. Wij kunnen uw leden zowel eerstelijns (direct advies) als tweedelijns (ondersteuning bij procedures e.d.) advies bieden. Door gedegen juridisch advies voegen wij waarde toe aan uw organisatie!

Voordelen voor uw organisatie en uw leden

Uitleg op elk niveau


Onze juristen hebben specifieke kennis in huis over de cao en wet- en regelgeving waar u in uw branche mee te maken heeft. Plus: ze kunnen het helder en op elk niveau uitleggen. Wilt u een eigen juridische helpdesk? Wij helpen u graag deze op te zetten! Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.
Tweede lijn

Dienstverlening in de tweede lijn houdt in dat we helpen met bijvoorbeeld het opstellen van brieven, het maken van een verwerkersovereenkomst conform de wet AVG of een check van de algemene voorwaarden. Nóg meer toegevoegde waarde voor uw organisatie!


Het juridische verlengstuk van uw organisatieWe doen er alles aan om onze juridische dienstverlening zoveel mogelijk een onderdeel te laten zijn van uw eigen organisatie. Dat doen wij onder andere door als úw juridische helpdesk herkenbaar te zijn voor uw leden, met uw eigen online web-portaal en een white label telefonische juridische dienst. Jazeker, wij nemen de telefoon aan met de naam van uw organisatie!Overtuigd? Vraag naar de mogelijkheden!