Lextone
Martijn van Gastel
Lextone
09/12/2019
1 min
0

Lextone groeit!

09/12/2019
1 min
0

In verband met de uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een klantgerichte jurist.

Wat ga je doen
?

Je beantwoord – telefonisch en per e-mail – de juridische vragen van onze cliënten. Dit zijn particulieren en ondernemers met allerhande – eerstelijns – juridische vragen. Je analyseert de vraag, beoordeelt de (rechts)positie van cliënt en geeft praktisch en toepasbaar advies op basis van mogelijke oplossingsscenario’s.

Wat verwachten we van je?

Je bent zeer klantgericht en je hebt een goed inlevingsvermogen. Bij voorkeur heb je ruime ervaring met telefonische dienstverlening. Je bent minimaal HBO juridisch geschoold.

Je bent in staat om goed te luisteren en snel tot de kern van de zaak te komen. Je weet bovendien mensen op kordate wijze te overtuigen van onze dienstverlening. Je kan omgaan met kwantitatieve doelstellingen en het voeren van meerdere gesprekken in korte tijd.

We verwachten een flexibele houding t.a.v. inzetbaarheid. Denk hierbij aan weekend en avonddiensten.

Wat kunnen we je bieden?
Lextone biedt je een uitdagende en verfrissende functie in een jong en dynamisch team van juristen. Dit is een parttime functie voor minimaal 16 uur (meer uren eventueel in overleg mogelijk), met onmiddellijke ingang.

We bieden je flexibele werktijden en een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Ben je onze nieuwe collega?
We nodigen je van harte uit voor een nadere kennismaking. Meer weten over de functie? Neem contact met ons op via 035 – 539 22 44 of mail naar office@lextone.nl en vraag naar Martijn van Gastel.

Reacties
Categorieën